Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
Stickeristas Facebook
Δημοσκόπηση Αγγλικών ομάδων
+40
Pavlarian
dimitrisg21
Figurinistas_1965
tasos02
dj tsok
gavras1984
Billhannibal
arruabarena21
thodoris2006
MadMax
diamondhead4
daslan
panpan
triton13
marisi777
nikosgeo
Vectivus
Skycaptain
sharkys
pd
kzr06
Gpan
nick_1965
Filippos
focusmax
beniz_z
harispan
Don Fanourio
theag
mikemike99
vasilisif
ananias
atrus42
imperium
argyris
tardy86
viking4a
george_R
georgeapostolo
makis74
44 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Ποια Αγγλική ομάδα υποστηρίζετε ?
Απ: Δημοσκόπηση Αγγλικών ομάδων
makis74 έγραψε:Ψηφίστε ποιας Αγγλικής ομάδας είστε φίλος/οπαδός ή απλά συμπαθείτε περισσότερο.
Μόνο μία επιλογή με δυνατότητα αλλαγής αν κάνετε λάθος.
Επειδή το σύστημα αφήνει να εισάγουμε μόνο 10 επιλογές, αν κάποιος θέλει να ψηφίσει κάτι άλλο, ας το γράψει από κάτω, με μήνυμα.
Συμφωνώ με το φίλο Μάκη. Μόνο μια δυνατότητα επιλογής : Λίβερπουλ! Κι αν κάνετε λάθος διορθώστε και ψηφίστε πάλι Λίβερπουλ! :: ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει πρώτη απ'όσους φίλους ξέρω στο forum που είναι Λιβερπουλάκηδες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Skycaptain στις Τετ Δεκ 23, 2015 6:51 pm, 3 φορές συνολικά
Skycaptain- Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 452
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2015
sharkys έγραψε:Μεγάλη αρρώστια με τη United εδώ και 30 χρόνια περίπου αλλά και απεριόριστος σεβασμός στην πρώτη ομάδα που "έβαλε τη μπάλα κάτω" στο Νησί.
Δεν περίμενα πάντως να μας έχουν "απο κάτω".
Εγω απο την αλλη με τοσους λιβερπουλιανους που ξερω στο φορουμ, περιμενα οτι θα ειχαμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα, αλλα απ ο,τι βλεπω, την παλευουμε μια χαρα..χαχα!!
viking4a- Super Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 1995
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2013
Μάκη βγάλε εξω την Leeds να δεις που θα φτασει η Aston Villa
Vectivus- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2012
Vectivus έγραψε:Μάκη βγάλε εξω την Leeds να δεις που θα φτασει η Aston Villa
Δεν μου βγάζει επιλογή edit. Αν ξέρεις κάποιο ''μαγικό'' από την θητεία σου ως admin πες μου και θα το κάνω...
makis74- Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 965
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2012
Σας το έφτιαξα εγώ. Έφυγε η Leeds και μπήκε η Aston Villa.
nikosgeo- Super Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 1464
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2013
Ελπίζω οι 46 ψήφοι που έχουν πέσει ως τώρα να μην υποδηλώνουν κάτι για τη δυναμική του forum!
Ψηφίστε ρε, δεν είμαστε εδώ μόνο για τα χαρτάκια!
Don Fanourio- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1773
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2014
Don Fanourio έγραψε:Ελπίζω οι 46 ψήφοι που έχουν πέσει ως τώρα να μην υποδηλώνουν κάτι για τη δυναμική του forum!
Φανούρη μου χρόνια πολλά! Αλλά τι να ψηφίσουν; Έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια...Αφού βγαίνει η Λιβερπουλάρα πρώτη αβλεπί, τι να λέμε τώρα, χε χε χε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Skycaptain στις Σαβ Δεκ 26, 2015 11:28 am, 1 φορά
Skycaptain- Power User
Όσοι φίλοι έχουν δηλώσει την προτίμηση τους προς την Aston Villa, μπορούν πλέον να την ψηφίζουν κανονικά, αφού προστέθηκε στην λίστα με τις ομάδες. (argyris & Vectivus? είχαν δηλώσει ότι την ψηφίζουν)
makis74- Power User
Μάκη, αύξησα των αριθμό των επιλογών σε 20. αν θες βάλε και άλλες ομάδες στη ψηφοφορία, για να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο.
marisi777- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1776
Ημερομηνία εγγραφής : 20/07/2012
Πρόσθεσα μερικές ακόμα ιστορικές Αγγλικές ομάδες. Αν κάποιος θέλει να προσθέσω κάποια ακόμα , ας μου το πει και θα προστεθεί.
makis74- Power User
The Red Devils for ever!
triton13- Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 348
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2015
Διαβάστε και κάτι σχετικό.
http://www.sport24.gr/football/England/PremierLeague/ta-shmata-twn-omadwn-ths-premier-league.3828658.html
Γίνεται επεξήγηση στον συμβολισμό των σημάτων των ομάδων της φετινής Premier League.
http://www.sport24.gr/football/England/PremierLeague/ta-shmata-twn-omadwn-ths-premier-league.3828658.html
Γίνεται επεξήγηση στον συμβολισμό των σημάτων των ομάδων της φετινής Premier League.
nikosgeo- Super Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 1464
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2013
Παιδια εγω δεν υποστηριζω καμια ομαδα στο νησι...και ουτε εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια.
Φετος θελω να το παρει η Λεστερ! Οποτε μονο και μονο φετος ψηφιζω Λεστερ!
panpan- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 140
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
panpan έγραψε:Παιδια εγω δεν υποστηριζω καμια ομαδα στο νησι...και ουτε εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια.
Παναγιώτη συμφωνώ με την άποψη σου, αν και σήμερα (boxing day) στις 17:00 παίζει Λίβερπουλ-Λέστερ. Κι εγώ θα ήθελα
αντί να το ξαναπάρει κάποια παραδοσιακή δύναμη στο νησί να το έπαιρνε η Λέστερ! Κάνει καλό στο πρωτάθλημα κάτι τέτοιο.
Οπότε "go on foxes"!
Skycaptain- Power User
Παρατηρώ μία στασιμότητα στην ψηφοφορία.
Παρ΄ότι έχουν μπει πάνω από 200 μέλη αυτές τις μέρες στο forum, μόνο 54 έχουν ψηφίσει.....
Για διαδώστε όλοι για να ανέβει η συμμετοχή!!!
Παρ΄ότι έχουν μπει πάνω από 200 μέλη αυτές τις μέρες στο forum, μόνο 54 έχουν ψηφίσει.....
Για διαδώστε όλοι για να ανέβει η συμμετοχή!!!
makis74- Power User
Από μικρός ήμουν με την Κρύσταλ Πάλας. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά την ψηφίζω αν και δεν είναι στη σχετική λίστα
daslan- Power User
- Αριθμός μηνυμάτων : 309
Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2013
daslan έγραψε:Από μικρός ήμουν με την Κρύσταλ Πάλας. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά την ψηφίζω αν και δεν είναι στη σχετική λίστα
Πρόσθεσα και την Crystal Palace , Δημήτρη ρίξε την ψήφο σου στην λίστα στην αρχή του θέματος.
makis74- Power User
Εγώ ψήφισα την Manchester City από καιρό. Και από ότι φαίνεται είμαι ο μοναδικός.
diamondhead4- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 268
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2014
Εγω Αρσεναλ απο 10 ετων που την πρωτοειδα δηλαδή το 2000 με Henry Bergkamp Vieira Parlour Seaman Pires κλπ. Να πω μόνο κάτι για τη μισητή τοτεναμ η οποία εδώ εχει απ οτι φαίνεται πιο πολλούς υποστηρικτες αλλα στην πραγματικοτητα δεν μπορεί ποτε να βγει πιο πάνω βαθμολογικα απο τους gunners και ακόμα και φέτος που πάει καλά θα ατυχήσει να μας δει να σηκώνουμε το τρόπαιο! Κατα τα αλλα respect στη λιβερπουλ και στους οπαδους που έχει δημιουργησει στην ελλάδα!
MadMax- Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 78
Ημερομηνία εγγραφής : 31/12/2015
thodoris2006- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 154
Ημερομηνία εγγραφής : 11/11/2014
Μετά από 15 μέρες ενεργής ψηφοφορίας ας κάνω μια μικρή ανασκόπηση.
- Έκπληξη για μένα ότι η Λίβερπουλ είναι καθαρά μπροστά από την πρώτη στιγμή έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πίστευα ότι θα είχε πιο πολλούς φίλους.
- Επίσης έκπληξη η 3η θέση της Τότεναμ, αφού πίστευα ότι Άρσεναλ και Τσέλσι θα είχαν περισσότερες ψήφους.
- Ευχάριστη έκπληξη και η Άστον Βίλα που παρ'ότι δεν την είχα βάλει στην αρχική δεκάδα έχει ήδη 3 ψήφους.
Γενικά όπως παρατήρησε και ένας φίλος πιο πάνω, από τις ψήφους φαίνεται καθαρά ότι ο μέσος όρος ηλικίας του φόρουμ είναι αρκετά μεγάλος με αποτέλεσμα να παίρνουν ψήφους οι ιστορικές ομάδες της Premier League και όχι αυτές που διακρίνονται τα τελευταία χρόνια.
Και μία τελευταία παρατήρηση. Στο φόρουμ το διάστημα των εορτών μπήκαν πάνω από 250 μέλη. Και όμως μόνο ένας στους τρεις ψήφισε. Εκτός από την ψηφοφορία αυτή καθ'εαυτή, δοκιμάζουμε και κάποιες λειτουργίες του φόρουμ που θα μας βοηθήσουν σε κάποια μελλοντικά σχέδια που έχουμε. Απαραίτητο όμως για να γίνει αυτό είναι η ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών.
Μόνο αν βλέπουμε ανταπόκριση σε αυτά που κάνουμε , θα παίρνουμε την δύναμη να συνεχίζουμε , εις βάρος των δουλειών μας, των οικογενειών μας και του ελεύθερου χρόνου μας.
- Έκπληξη για μένα ότι η Λίβερπουλ είναι καθαρά μπροστά από την πρώτη στιγμή έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πίστευα ότι θα είχε πιο πολλούς φίλους.
- Επίσης έκπληξη η 3η θέση της Τότεναμ, αφού πίστευα ότι Άρσεναλ και Τσέλσι θα είχαν περισσότερες ψήφους.
- Ευχάριστη έκπληξη και η Άστον Βίλα που παρ'ότι δεν την είχα βάλει στην αρχική δεκάδα έχει ήδη 3 ψήφους.
Γενικά όπως παρατήρησε και ένας φίλος πιο πάνω, από τις ψήφους φαίνεται καθαρά ότι ο μέσος όρος ηλικίας του φόρουμ είναι αρκετά μεγάλος με αποτέλεσμα να παίρνουν ψήφους οι ιστορικές ομάδες της Premier League και όχι αυτές που διακρίνονται τα τελευταία χρόνια.
Και μία τελευταία παρατήρηση. Στο φόρουμ το διάστημα των εορτών μπήκαν πάνω από 250 μέλη. Και όμως μόνο ένας στους τρεις ψήφισε. Εκτός από την ψηφοφορία αυτή καθ'εαυτή, δοκιμάζουμε και κάποιες λειτουργίες του φόρουμ που θα μας βοηθήσουν σε κάποια μελλοντικά σχέδια που έχουμε. Απαραίτητο όμως για να γίνει αυτό είναι η ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών.
Μόνο αν βλέπουμε ανταπόκριση σε αυτά που κάνουμε , θα παίρνουμε την δύναμη να συνεχίζουμε , εις βάρος των δουλειών μας, των οικογενειών μας και του ελεύθερου χρόνου μας.
makis74- Power User
Μια δημοσκοπηση της primera θα ειχε ενδιαφερον εκει θα γινοταν πιο μεγαλη μαχη αναμεσα σε μπαρτσελονα και ρεαλκαι πολυ λίγοι ψηφοι σε αλλες ομαδες .. Προσωπικα είμαι Βαλένθια γιατι οπως και με την αρσεναλ αρχισα να βλέπω ποδοσφαιρο το 2000 τοτε που μεσουρανουσαν οι νυχτεριδες με Μεντιέτα λόπεζ Αγιάλα Κιλι Γκονζάλεζ Μπαράχα & αλλους...Πιστευω ότι μια ομαδα σε σημαδευει απ τα παιδικα σου χρόνια κυριως..
MadMax- Starter
- Αριθμός μηνυμάτων : 78
Ημερομηνία εγγραφής : 31/12/2015
[img][/img]
arruabarena21- Active Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 107
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2013
MadMax έγραψε:Μια δημοσκοπηση της primera θα ειχε ενδιαφερον εκει θα γινοταν πιο μεγαλη μαχη αναμεσα σε μπαρτσελονα και ρεαλκαι πολυ λίγοι ψηφοι σε αλλες ομαδες .. Προσωπικα είμαι Βαλένθια γιατι οπως και με την αρσεναλ αρχισα να βλέπω ποδοσφαιρο το 2000 τοτε που μεσουρανουσαν οι νυχτεριδες με Μεντιέτα λόπεζ Αγιάλα Κιλι Γκονζάλεζ Μπαράχα & αλλους...Πιστευω ότι μια ομαδα σε σημαδευει απ τα παιδικα σου χρόνια κυριως..
Σκοπός είναι να γίνει ανάλογη δημοσκόπηση και για άλλα μεγάλα πρωταθλήματα (Ιταλία-Ισπανία-Γερμανία).
Ξεκινήσαμε δοκιμαστικά από την Αγγλία που παραδοσιακά όλοι έχουμε μία ομάδα που υποστηρίζουμε, ειδικά οι μεγαλύτεροι.
makis74- Power User
Ελπίζω όλοι όσοι έχετε κάνει ποστάρισμα σε αυτό το θέμα, να έχετε ψηφίσει στην αρχή της σελίδας την αντίστοιχη ομάδα, γιατί μόνο έτσι προσμετρούνται οι ψήφοι.
Και αν κάποιος δεν βρίσκει την ομάδα που θέλει, με ειδοποιεί και την προσθέτω.
Και αν κάποιος δεν βρίσκει την ομάδα που θέλει, με ειδοποιεί και την προσθέτω.
makis74- Power User
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τρι Νοε 12, 2024 12:54 pm από kostaspa
» Thundercats (101-198)
Δευ Σεπ 30, 2024 10:05 am από anakin1248
» ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ F1 2024 TURBO ATTAX
Τρι Αυγ 27, 2024 10:07 pm από nerwnas